Yenilen yemekten 41 kişi zehirlendi

Asayiş Yayın: 09 Kasım 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 09.11.2016 20:40:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6622 okunma
Google News

Yenilen yemekten 41 kişi zehirlendi

Tuna İşleyen 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yemek firmasının dağıttığı yemeklerden yiyen 41 kişi, zehirlenme şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Tavşanlı’da öğle saatlerinde kömür şirketlerinde yenilen yemekten yiyen 550 kişiden 41’i, karın ağrısı ve bulantı şikâyetiyle Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavileri süren 41 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı, 3 hastanenin müşahede altında tutuldukları öğrenildi.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, “Tavşanlı’da bir yemek firmamızın çeşitli yerlere dağıtmış olduğu öğle yemeğinden olduğunu tahmin ettiğimiz, akşam saatlerinde bir gıda zehirlenmesi yaşadık. Dağıtılan yemekle ilgili araştırmalarımız devam ediyor. Şuana kadar hastanemize intikal eden 41 kişi ishal ve benzeri rahatsızlıkla hastaneye geldiler. Toplam 550 kişiye dağıtılmış yemekte olan bir olay” dedi.

Başhekim Ünal Ünalan ise,  “ 3 hastamızı yatırıyoruz. Geriye kalan hastalarımız şuan itibariyle 2 saat içinde evine göndereceğiz. Çok ciddi bir durumları yok. 3 hastamızı da gözlem altına alacağız. Bunlarla ilgili gaita kültürü hem de alınan yedikleri yemekten tetkikleri yapmak üzere numuneleri alındı, Eskişehir gönderilecek”

GÖRÜNTÜLÜ

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.