Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Abdullah Kul Oldu

Siyaset Yayın: 16 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 16.10.2019 13:07:26
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1475 okunma
Google News

YENİDEN REFAH PATİSİ

TAVŞANLI TEŞKİLATINDA YENİ DÖNEM

Yeniden Refah Partisi Tavşanlı İlçe Teşkilatında Muhihittin Arslan'dan boşalan başkanlığa, parti yönetim kurulunun oylarını tamamını alan Abdullah Kul seçildi. 

Yeni İlçe Başkanı Abdullah Kul yaptığı açıklamalarda şu konulara değindi;  "Öncelikle ağabeyimiz ve başkanımız Muhittin Arslan'a şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ederim...

Hedefi yaşanabilir bir ülke, yeniden büyük TÜRKİYE ve kanın, gözyaşının olmadığı Hakkın ve adaletin üstün olduğu yeni bir dünya olan, dünyanın en büyük hareketi milli görüş hareketinin tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin kalesi Tavşanlı'mıza bu görev

değişikliğinin hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bizler ülkemizin ve milletimizin geleceği için yola çıkmış bir siyasi partiyiz. Yeni kurulan, yeni bir yolculuğa başlayan ama tecrübe sahibi bir kadroyuz. Ülkemizin ve milletimizin karşı karşıya kaldığı sorunları gören, bu sorunların kaynağını bilen, çözümü için sözü ve projesi olan bir siyasi hareketiz.

Türkiye için önemli bir dönüm noktası olan 23 kasım 2018 tarihinde, genel başkanımız Dr. Muhammed Ali Fatih ERBAKAN Ankara Hacı Bayram Veli hazretlerinin dizinin dibinde Cuma namazına müteakip dualar ederek milli görüşte 2. kırk yılın başlangıcının ilanını üç konuya dikkat çekerek yaptı.Nedir bu konular dersek;  -Biz siyasette iyi yapılan şeyleri taktir etmeye geliyoruz, -Eksik olan şeyleri tamamlamaya geliyoruz, -Yanlış olan şeyleri düzeltmeye geliyoruz.

Yeniden Refah Partisi Tavşanlı teşkilatı olarak Allah'ın izniyle bu dönemde Milli görüşün 2. kırk yılında 40 yaşında ki genç dinamik, heyecan dolu ve siyasete nezaket getiren liderimizle beraber, çaresizlik, ümitsizlik ve alternatifsizlik kalmadı, artık bu ülkenin evlatları, iki partiye yada üç partiye sığınmak zorunda değiller, bundan sonra yeniden Refah var, Biz varız diyoruz. Ülkemizin köklü geçmişi, milletimizin inancı, bilgi birikimi ve İrfânı bu büyük hedefleri gerçekleştirmek için yeterlidir. Yeniden Refah Partisi olarak biz, bu dinamikleri harekete geçirecek kıvılcım olma azmi ile hareket ediyoruz. Yeniden Büyük Türkiye’nin temellerini oluşturacak projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bir ülkenin zenginliğinin ancak üreterek olacağı açık gerçeği ile geleceği

planlıyoruz. Maddi zenginlik için yüksek katma değerli ürünler üretecek, toplumsal zenginlik için ahlâki, manevi ve bilimsel kalitesi yüksek insanlar yetiştireceğiz. Bir taraftan ülkemizin geleceği için çalışırken, bir taraftan da mazlum coğrafyalara umut olacak, onların kurtuluşuna vesile olacak bir dış politika perspektifi geliştireceğiz. Türkiye’nin öncülüğünde oluşturulacak D-8 gibi yeni uluslararası birliklerle Avrupa Birliği’nin, ABD’nin ve diğer tüm küresel güçlerin Türkiye’yi bekâ sorunu ile karşı karşıya bırakan, İslam coğrafyasını kana bulayan planlarını bertaraf edecek adımları atacağız. Ülkemiz genelinde çok kısa bir sürede 78 il 758 ilçede teşkilatlanmasını tamamlamış olan partimizin, 17 Kasım 2019 pazar günü, Ankara'nın en büyük salonu olan Ankara Arena Kapalı Spor salonunda 1. olağan kongresini gerçekleştireceğiz Elhamdülillah... Bu tarihi ve önemli günümüze şahitlik etmeleri ve o heyecanı yaşamaları için katılmak isteyen tüm hemşerilerimiz davetli olup, gelmek isteyenler için Tavşanlımızdan otobüsler kaldırılacağız Vatanımızın ve Aziz Milletimizin bekasının daim olması, ümmetin birlik olması en büyük duamızdır.Bu vesileyle Tüm Tavşanlı Halkımıza saygı ve sevgilerimizi sunarız."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.