YENİ BAŞKAN KULÜP DOKTORU

Spor Yayın: 26 Kasım 2012 - Pazartesi - Güncelleme: 26.11.2012 16:48:36
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
3386 okunma
Google News

LİNYİTSPOR’UN YENİ BAŞKANI KULÜP DOKTORU

 

PTT 1. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor'un yapılan olağanüstü genel kurulunda Kulüp doktoru Oktay Semih Koçyiğit başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda görev dağılımı gerçekleştirildi.

22 Haziran 2011 tarihinde göreve gelen Zafer Atalay sağlık sorunları nedeniyle istifa etti.

Tunçbilek beldesinde Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesine ait tesislerde yapılan olağanüstü genel kurulda tek liste ile aday olan Oktay Koçyiğit ve yönetimi oy birliği ile seçildi.

Kulüp önceki başkanı Zafer Atalay’ın sağlık sorunları nedeniyle istifa etmesi sonrası 6 yıldan bu yana kulüp içerisinde doktorluk yapan ve 20 yıldan bu yana Tavşanlı’da yaşayan Oktay Koçyiğit seçim sonrası gazetecilere şu açıklamalarda bulundu:

“ Linyitspor’un bilindiği gibi olağanüstü seçimi sonrası inşallah bundan sonraki sorunlarımızı tespit ederek devam edeceğiz.  Maddi sorunlarımız halkımız da biliyor. Bu sorunları hep birlikte gayret göstererek aşmak istiyoruz. Hep birlikte hareket etmekte fayda var, çünkü tek başımıza yapacağımız bir şey yok.  Devre arasından sonra bütçemizi ve hesaplarımızı gözden geçirerek yapılabileceğin en iyisini yapmak istiyoruz. Hedeflediğimiz ilk yarı puanlarını alırsak elimiz kolumuz rahat edecek ve istediğimiz oluşumu sağlayabileceğiz. Şu anda lige baktığımızda, her takım herkesi yenebilir, yenilebilir de. Kötü bir takım değiliz ancak eksiklerimiz belli ve kaybettiğimiz motivasyonlar var. Takım olarak, yönetim ve halk olarak bir araya gelirsek inşallah çözüme kavuştururuz. Tabi en kısa laf da önü laf sonu para. Bu çarkı döndürmek için , biliyoruz ki şu an mevcut topçularımızın da epeyce uzun zamandır para almadığını biliyoruz. Bunların da gerçek performanslarını oluşturmak için nasıl bir kaynak bulacağımızı ve devre arası yeniliklerle yeni bir döneme başlayacağımıza inanıyoruz.”

Oktay Semih Koçyiğit  başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, İkinci Başkanlığa Ali Benli getirilerek şu şekilde yeni yönetim oluştu:

Başkan Oktay Semih Koçyiğit

1-      Ali Benli

2-      Şenol Karagöz

3-      Bilal Gül

4-      M. Özgür Ergöçmen

5-      Ümit Yaşar Kaleli

6-      Kürşat Tabak

7-      Kenan Ayaz

8-      Osman Uzuner

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.