YENİ YILLA BİRLİKTE YENİ SANAYİ YÜKSELMEYE BAŞLAYACAK

YENİ YILLA BİRLİKTE YENİ SANAYİ YÜKSELMEYE BAŞLAYACAK

Ekonomi Yayın: 07 Kasım 2015 - Cumartesi - Güncelleme: 07.11.2015 09:53:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3065 okunma
Google News

YENİ YILLA BİRLİKTE YENİ SANAYİ YÜKSELMEYE BAŞLAYACAK

 

Emet Esnaf Odası başkanı Abdullah Ünal Esentepe sanayi sitesine entegre olarak yapılacak Yeni sanayi konutları projesi üzerine  soruları yanıtladı.

Ünal Esnaf odası başkanlığı görevine geldikten sonra esnaflarla sık sık toplantı yaptıkların beyanla sanayi esnafları akdar, diğer esnaflarında sanayi sitesinin geliştirilmesi konusunda fikir beyan ettiklerini söyledi. Gelen talepler üzerine dönemin kaymakamı Ahmet Gazi Kaya  vasıtası ile hazine  arazileri,Belediye başkanı Mustafa Koca vasıtası ilede sanayi bölgesindeki arazilerin  yeterli olacak arsaların devri için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Ünal Emet Belediyesi Tarafından Sanayi sit alanı ilan edilen eski sanayi yanındaki 18 bin m2 arazi Milli Emlak’tan ve belediyeden kooperatif adına alımlarında son aşamaya gelindiği beyanla, tapu alımı ile birlikte tip projeler ile 90 adet yeni işyeri yapımlarına başlanacağını söyledi.

Ünal;” Şuan 80 ortağımız var. 90 adet dükkan yapacağız.Talep fazla olmasına rağmen en fazla bir kişyie 2 dükkan tahsis ediyoruz.Bizlerin amacı gelişmiş sürekli işleyen bir sanayi,depo alanları değil.Tavşanlıdan ve Kütahya’dan da ortaklarımız var. İnanıyorum ki bu dükkanlar açıldıktan sonrada talep patlaması oalcak ve yeni dükkanların yapımı için proje üretmek zorunda kalacağız “dedi.

Yılbaşına kadar projenin  hayata geçirilmeye başlanacağını belirten Ünal inşaatların ise 1 yılda tamamlanmasının planlandığını belirterek;” Kaynak sorunu olmadığı müddetçe en kısa sürede bitirmek için çalışacağız. Nakit sıkıntısı olan esnafımıza kredi imkanları kullandırma yoluna gidilecek. Kooperatif yönetim kurulumuz ile birlikte ilçemizin gelişmesi için sanayinin ne kadar önemli olduğu bilinci ile çalışıyoruz. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak yeni sanayimizi hep birlikte açacağız “dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.