Yeni Kültür Merkezinde Konser

Yeni Kültür Merkezinde Konser

Kültür Yayın: 17 Kasım 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 17.11.2014 10:04:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3956 okunma
Google News

Kütahya BelediyeSİ  kültür etkinlerinden olan El-Beşir Programı Yeni Kültür Merkezimizde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yeni Kültür Merkezinde yapılan programa İlahi Sanatçısı, Ali Nayer, Kur’anı-Kerim ve Ezan Okuma Birincisi Mehmet Erarabacı ve İlahi Sanatçısı Ahmet Kemal, İlahi, Kaside,  Kur’an-ı Kerim ve semazen gösterileri ile izleyenleri tasavvufa doyurdu.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’da yapılan etkinlik ile ilgili olarak; "Bugün burada farklı gece yaşadığımı düşünüyorum. Buradaki manevi iklimi yaşattıkları için sanatçılarımıza tüm Kütahyalılar adına teşekkür ederim" diyerek sanatçılara Kütahya’mızın simgesi olan çini ve fincan takımı hediye etti.

Programa Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu’nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Mehmet Özdoğan, Galip Gültekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sebahattin Ceyhun, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.