YENİ KHK İLE İHRAÇ EDİLENLER LİSTESİ

Gündem Yayın: 15 Temmuz 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 15.07.2017 16:48:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
9282 okunma
Google News

KÜTAHYA’DAN 103 KİŞİ İHRAÇ EDİLDİ
Olağanüstü Hal kapsamında 692 sayılı yeni Kanun Hükmünde kararname yayımlandı. Kararnameyle Kütahya’dan 103 kişi ihraç edilirken, 1 kişinin de görevi iade edildi.
Olağanüstü hal kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin de bulunduğu 692 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Kararname ile Kütahya’da toplam 103 kişi ihraç edilirken, 1 kişinin de görevi iade edildi.
Kütahya Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 10 kişi, Adalet Bakanlığı'na bağlı kurumlardan 5 kişi, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 2 kişi, Sağlık Bakanlığı'ndan 11 kişi, Diyanet'ten 9 kişi, İçişleri Bakanlığı'na bağlı kurumlardan 4 kişi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan 13 kişi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’ndan 3 kişi, Dumlupınar Üniversitesi’nden 46 kişi görevlerinden ihraç edildi. Emet Eti Maden İşletmelerinde çalışan Yaşar Yalçın'ın ise görevi iade edildi.
Kararnamede, terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca (MGK) devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum ve gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı veya irtibatı olan kamu görevlerinin ihraçlarına ilişkin yer alan listede Kütahya’dan 103 kişi yer alıyor

KAYNAK  :   http://gazetekirkuc.com/kutahyadan-103-kisi-ihrac-edildi/

 

 

Kütahya'dan  ihraç edilenlerin listesi ;

DİYANET

 

ENERJİ BAKANLIĞI

 

 

İL ÖZEL İDARE

 

TCDD

 

 

www.gazetekirkuc.com/kutahyadan-103-kisi-ihrac-edildi/

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.