Yeni Bir Hayat, Yeni Bir Nefes'ten Kütahya Barosunu Ziyaret

Gündem Yayın: 11 Ocak 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 11.01.2017 14:15:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2992 okunma
Google News

 Yeni Bir Hayat, Yeni Bir Nefes'ten Kütahya Barosunu Ziyaret
Yeni Bir Hayat, Yeni Bir Nefes Derneği; ziyaretlerine Kütahya Barosu ile devam etti. Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM, Başkan Yardımcısı Av. Dilek ASLAN, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yasemin AŞIKOVALI ÇAKIR tarafından kabul edilen dernek yönetimi ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. 
Başkan Süleyman YİĞİT, ziyaret sebebini anlatırken; "Günümüzde uyuşturucu ciddi boyutlar kazanmış ve neredeyse ilkokullara kadar inmiştir. Devletin bu konudaki mücadelesinin yanı sıra STK'lardan da destek alması gerekliliğini dikkate alarak, derneğimizin faaliyet alanları sıralamasında ilk sırayı buna vermiş durumdayız. Derneğimiz yine faaliyet alanları içerisinde aile içi şiddet, kadına ve çocuğa şiddet ve taciz konularında da yasal mevzuat çerçevesinde faaliyet göstermeyi hedeflemiştir. Bunların dışında sosyal bir anlayışla gerçekten yardıma ihtiyacı olanların en iyi şekilde tespit edilip, onları rencide etmeden ihtiyaçlarını gidermek ve yardımcı olmak da derneğimizin belirlenen faaliyet alanlarındandır. Bu konuda çalışmalarımızda Baronuzun da desteğine ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyoruz" dedi. 
Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM: "Tespitleriniz doğrudur. Biz de Baro olarak kendi aramızda oluşturduğumuz komisyonlarla sizin ifade ettiğiniz konularda çalışmalar yapıyoruz. Derneğinizin tespit etmiş olduğu bu gerçekçi sorunların çözümünde önemli katkıda bulunacağını inanıyoruz. Çalışmalarınız esnasında koordinasyon sağlanması konusunda biz Baro olarak yanınızda olacağız" dedi. 
Ziyarete Dernek Başkanı Süleyman YİĞİT ile birlikte Başkanı Yardımcısı İsmail GÜVEN, Sayman Zekeriya YILMAZ, Sekreter Ayşe ALTAY, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan GÖRGÜN, Ahmet ARABACI ve Yılmaz KOCATÜRK katıldı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.