Yeni Bir Hayat, Yeni Bir Nefes'ten Adalet Komisyonu Başkanı'nı Ziyaret

Gündem Yayın: 11 Ocak 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 11.01.2017 14:10:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2753 okunma
Google News

Yeni Bir Hayat, Yeni Bir Nefes'ten Adalet Komisyonu Başkanı'nı Ziyaret
Yeni Bir Hayat, Yeni Bir Nefes Derneği; Vali NAYİR'den sonra Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed YAVUZ'u ziyaret ederek; derneğin amacı ve faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. 
Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed YAVUZ da, derneğin çok önemli faaliyetleri gerçekleştirmede ciddi katkısı olacağına inandığını belirtti. Hukukun üstünlüğü çerçevesinde görev yaptıklarını ve yasalar neyi emrediyorsa onu uyguladıklarını belirten Başkan YAVUZ: "Hukuk sistemimizde bazı değişiklikler yapılarak çalışmalar ona göre uygulama yapılmaya başlanmıştır. Derneğin yöneticilerine başarılar diliyorum. Bizim yasal mevzuat çerçevesinde yardımcı olmamız gereken hususlarda görevimizi yapacağımızdan emin olmanızı istiyorum" dedi. 
Ziyarete Dernek Başkanı Süleyman YİĞİT ile birlikte Başkanı Yardımcısı İsmail GÜVEN, Sayman Zekeriya YILMAZ, Sekreter Ayşe ALTAY, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan GÖRGÜN, Ahmet ARABACI ve Yılmaz KOCATÜRK katıldı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.