Yaz Kursu Öğrencilerine Çanta Hediyesi

Yaz Kursu Öğrencilerine Çanta Hediyesi

Spor Yayın: 24 Temmuz 2015 - Cuma - Güncelleme: 24.07.2015 17:28:02
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2105 okunma
Google News

Tavşanlı Belediyesi’nin başlatmış olduğu yaz spor okulları çerçevesinde kurslara katılan 635 öğrenciye çanta dağıtıldı.

Tavşanlı Belediyesi’nin hazırlattığı çantaların dağıtımı, öğrencilerin eğitim gördükleri Cumhuriyet Lisesi Kapalı Spor Salonu ve Göbel Termal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Çantalarını, Tavşanlı Belediye Başkanı Vekili Mehmet Atabay ve Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürü Aziz Solmaz ile uzman antrenörlerin elinden alan öğrenciler, mutluluklarını dile getirdi.

Belediye Başkan Vekili Mehmet Atabay, “Belediye olarak yaz kurslarını geleneksel hale getirdik. 6 branşta düzenlemiş olduğumuz kurslarımıza öğrencilerin yoğun katılımından memnunuz. Biz her zaman spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın burada spora dair temel disiplini almış olması bizim için çok önemli. Bugün dağıttığımız çantalar, öğrencilerimize birer hediye mahiyetinde oldu. Ben kurslara katılan öğrencilerimiz ile antrenörlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.