Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 09.05.2022 09:42:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1034 okunma
Google News

Kütahya Tavşanlı'da “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik"

Tuna İşleyen - GÖRÜNTÜLÜ

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Trafik Haftası nedeniyle "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" etkinliği düzenlendi.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerince yapılan  etkinliğine Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Secaattin Aktay, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Selâhi Kayar, Emniyet ve Jandarma trafik  personeli katıldı.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından Trafik Haftası  nedeni ile   hayata geçirilen "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" sloganının   etkin olarak kullanılması ve tanıtılması amacıyla tüm il ve ilçelerde eş zamanlı olarak düzenlendi. Denetim Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz koordinesinde ilçede trafiğin  akıcı olduğu  caddelerde gerçekleşti.

Denetim sırasında gerçekleştirilen etkinlikte, İlçe  Emniyet ve Jandarma Trafik ekipleri  tarafından vatandaşlara ve sürücülere trafik kuralları ile ilgili bilgiler aktarıldı, broşür dağıtıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.