Yavuz Selim Koleji 2012 YGS 'de Kütahya Birincisi

Eğitim Yayın: 26 Nisan 2012 - Perşembe - Güncelleme: 26.04.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3169 okunma
Google News

ÖZEL Yavuz Selim Koleji öğrencileri 2012 YGS’de büyük bir başarı elde etti. Uzun süredir yoğun tempoda çalışan son sınıf öğrencileri YGS’de Kütahya ve Tavşanlı genelinde   önemli başarılara imza attı.

Yavuz Selim Koleji öğrencilerinden Esra Zeybek YGS–5 puan türünde Türkiye 165’incisi ve Kütahya 1’incisi, Kübra Ataman YGS–2 puan türünde Türkiye 616’ıncısı, Kütahya 2’ncisi oldu.

Bu başarının oluşmasında, öğrencilerin düzenli, sürekli, planlı ve programlı çalışmalarının rolü çok büyüktür. 9. sınıftan itibaren, öğretmenler tarafından yapılan bire bir öğrenci takibi başarıya zemin hazırlamıştır. Kendileri için bu sınavın önemini bilen Yavuz Selim öğrencileri, okulun imkânlarını, etüt programlarını çok iyi değerlendirmişlerdir. Özellikle 12. Sınıfta hem öğrencilerimiz hem de aileleri büyük fedakârlıklara katlanmışlardır. Bu başarı okulun, velilerin ve öğrencilerin özverili çalışmaları ve gayretleri sonucunda ortaya çıkmıştır.

Okul Müdürü Adem Kütükçü: “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Gençleri geleceğe hazırlamak büyük bir emek ve özveri işidir. Düşünmek ve söylemek kolay, fakat yaşamak hele süreci başarıyla sonuçlandırmak çok zordur. Bize inanarak çocuklarını teslim eden değerli velilerimizin bu güvenini boşa çıkarmadık. Bu başarıda Emeği geçen öğretmenlerimi, öğrenci velilerimi ve öğrencilerimi kutluyor, bu başarının LYS’de de devam edeceğine inanıyorum. Şunu da biliyoruz ki önemli olan zirveye çıkmak değil zirve de kalmaktır. Kütahya’nın ve Tavşanlı’nın adını LYS’de de Türkiye’ye duyurmak istiyoruz. " dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.