Yaşlı Ve Hastalara Evde Ücretsiz Kuaför Hizmeti Veriyor

Yaşam Yayın: 09 Aralık 2018 - Pazar - Güncelleme: 09.12.2018 10:26:39
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
3364 okunma
Google News

Örnek Berber, Yaşlı Ve Hastalara Evde Ücretsiz Kuaför Hizmeti Veriyor.

Kütahya'da Nail Kaya isminde bir berber sosyal medyada yaptığı bir paylaşım ile evinden sağlık veya başka nedenlerden dolayı çıkamayan yaşlı ve engellilere yönelik evde bakım hizmetini ücretsiz yaptığını duyurdu.


Örnek davranışı ile yıllardır bu hizmeti gerçekleştiren berber Nail Kaya bu düşüncesini kesinlikle reklam aracı olarak kullanmak istemediğini, değişik mahallelere giderek ücretsiz olarak evinden çıkamayan yaşlı ve hasta vatandaşların saç ve sakallarını kesiyor.

Örnek Berber Nail Kaya sosyal medyada yaptığı paylaşımın da “Dışarıya çıkmakta zorlanan ihtiyaç sahibi hastalar ve yaşlılara evlerin de ücretsiz traş edilir 05437337331 “ şeklinde duyurusunu yaparak, telefon numarasını verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.