Yardım tırları İdlib'e ulaştı

Gündem Yayın: 04 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.03.2020 15:47:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1116 okunma
Google News

Yardım tırları İdlib'e ulaştı

 

İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı “Bir Aradayız İdlib’in Yanındayız” yardım kampanyası kapsamında Tavşanlı Belediyesi ve Hayrat Yardım Derneği Tavşanlı Temsilciliği işbirliği ile 3 yardım tırı bölgeye ulaştırıldı ve dağıtımı yapılıyor.

- “HAYRAT DERNEĞİ” İŞBİRLİĞİYLE GÖNDERİLEN TIR SAYISI 26 OLDU.
Tavşanlı halkının destekleri ile Tavşanlı Belediyesi ve Hayrat Yardım Derneği işbirliğiyle toplamda 26. yardım tırı gönderilmiş oldu.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Kalbimiz, İdlib’de mücadele veren kahraman askerlerimizle atıyor ve oradaki insanlık dramına dur demek istiyoruz” dedi.
Güler, kadirşinas Tavşanlı halkına teşekkür ederek, "İçişleri Bakanlığı'mızın başlattığı kampanyaya biz de sahip çıkıyoruz. Orada yaşanan insanlık dramına dur demek, askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için bu yardım kampanyasına tam destek veriyoruz. Yardımlar konusunda son derece kadirşinas olan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Hayrat Yardım Derneği Tavşanlı Temsilciliği’nden yapılan açıklamada ise şöyle denildi:
“800 binden fazla yetim ve milyonlarca çocuk, kadın, ihtiyar ve muhtaçlara her zaman duyarlılığını ve cömertliğini gösteren Tavşanlı halkına ve her türlü insani yardım faaliyetinde destekçi olan Tavşanlı Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Sayın Mustafa Güler’e çok teşekkür ediyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.