Wushu kung-fu Türkiye derecesi ile gururlandık

Spor Yayın: 07 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.07.2021 12:54:39
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
1310 okunma
Google News

Türkiye Wushu kung-fu Federasyonu 2021 yılı Türkiye şampiyonası Sakarya'da gerçekleştirildi. Şampiyonaya Bursa'dan Arslanlı Osmanlıspor Kulübü milli sporcu ve milli takım antrenörü İsa Arslan, öğrencileri ile katıldı. Tavşanlı ilçemizden de Bursa Osmanlı Arslan Osmanlıspor Kulübün'de yer alan Emine Çağlar Türkiye şampiyonasında birincilik ile Sakarya'dan döndü.

Türkiye Şampiyonasına katılan Osmanlıspor Kulübü içimizden Emine Çağlar ile birlikte 4 sporcusu ile başarılı derece elde etti.  Sakarya'da gerçekleştirilen Taolu yarışmasında kendi kategorisinde sporcular derece yaptılar. Emine Çağlar , Esra Nur Kurt, Emine Canan Kaydı birincilik, Kübra Yıldızbakan ikincilik ve Saime kocamaz   üçüncülük elde ettiler.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.