vefa

Gündem Yayın: 08 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 08.10.2021 11:34:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
973 okunma
Google News
Vali Ali Çelik, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği (KÜDİYAD) tarafından düzenlenen vefa yemeği programına katıldı. 

Programa Vali Ali Çelik’in yanı sıra İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, KÜDİYAD Başkanı Murat Oruç, Müftü Yardımcısı Tahsin Ekin, Din Hizmetleri Şube Müdürü Gürsel Bayram ile emekli din görevlileri katıldı. 

KÜDİYAD tarafından desteklerinden dolayı Vali Ali Çelik, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve Ulu Cami baş imam hatibi Süleyman Altıntaş’a plaket verildi. 

Din görevlilerinin pandemi sürecinde ciddi emek verdiğini söyleyen Vali Ali Çelik, “Din görevlilerimizin her alandaki çalışmaları, hizmetleri bize güç veriyor. Her birine şükranlarımı sunuyorum” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.