VALİLER KULA’DA BİR ARAYA GELDİ

Yaşam Yayın: 18 Mayıs 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 18.05.2016 11:11:26
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3628 okunma
Google News

VALİLER KULA’DA BİR ARAYA GELDİ

Haber: Valilik Basın Halkla İlişkiler
Merkezi Kütahya'da bulunan ve Afyonkarahisar, Manisa, Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) yönetim kurulu toplantısı Manisa Kula’da yapıldı.
 
Uşak Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Okur başkanlığında yapılan toplantıya Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Manisa Valisi Erdoğan  Bektaş, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Uşak İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, Kütahya, Afyonkarahisar ve Manisa illeri Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları ile Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı katıldı.
 
Toplantı sonrası Kula turizmine katkı sağlayan ve UNESCO tarafından tescillenen jeopark alanını gezen Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri jeopark alanına hayran kaldı. Jeopark alanı içerisinde bulunan Sandal Divlit Yanardağına tırmanan heyet, Zafer Kalkınma Ajansı’nın katkıları ile yapılan Seyir terasları ve yürüyüş alanında incelemelerde bulundu. 
 
Daha sonra misafirler Emre Mahallesinde bulunan Tabduk Emre ve Yunus Emre türbesini ve daha sonra Carullah Bin Süleyman Cami’ni ziyaret ederek dua etti.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.