Vali Yılmaz Yoncalı'da İncelemelerde Bulundu

Vali Yılmaz Yoncalı'da İncelemelerde Bulundu

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2015 - Perşembe - Güncelleme: 07.05.2015 10:46:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3122 okunma
Google News

 Vali Şerif Yılmaz, İlimiz Yoncalı Kaplıcalarında bulunan Mesire Alanına, Yoncalı Dübecik Kaplıcaları İşletme A.Ş. tarafından yaptırılan, 1 Çeşme, 15 Kamelya, 33 Barbekü düzenlemelerini yerinde inceledi. Ayrıca  kamelya, barbekü, basketbol ve voleybol sahaları ile yeni  WC yeri ile ilgili yapılacak çalışmaları değerlendirildi.

   Vatandaşların rahatça kullanabilmeleri ve çevreye zarar vermeden piknik eğlencelerini yapabilmeleri adına Yoncalı Dübecik Kaplıcaları İşletme A.Ş. tarafından yapılan yenilikler; Vali Şerif Yılmaz,  Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Uğur ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin tarafından incelendi.

     İnceleme gezisi sırasında Vali  Şerif Yılmaz ve Kütahya Belediye Başkanı Sayın Kamil Saraçoğlu, vatandaşlar ile sohbet ederek, onların istek ve şikayetlerini dinlediler.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.