Vali Yılmaz AA Bürosunda

Vali Yılmaz AA Bürosunda

Gündem Yayın: 17 Ocak 2016 - Pazar - Güncelleme: 17.01.2016 10:47:39
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2836 okunma
Google News
Tarım Kredi İş Merkezinde hizmete giren İlim Yayma Cemiyeti’nin açılış törenine katılan Vali Şerif Yılmaz aynı binada hizmet veren  Anadolu Ajansı Kütahya Büro Müdürlüğünü ziyaret etti.
 
Ajansın İl Büro Sorumlusu  Muharrem Cin  ve muhabir Ramazan Doğan ile bir süre görüşen Vali Yılmaz, Ajansın dürüst, ilkeli, basın ahlak ve ilkeleri bakımından örnek teşkil edecek şekilde yayın yapmasından dolayı tebrik etti.
 
Anadolu Ajansı ziyaretinde Vali Yılmaz'a, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz eşlik ettiler. Anadolu Ajansı Kütahya Büro Sorumlusu Muharrem Cin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kütahya’nın gelecek planlarında önünü açan ve millet için çalışan Valimiz Sayın Şerif Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.