VALİ YILMAZ YANAN KAYAK MERKEZİNDEKİ SOSYAL TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ YILMAZ YANAN KAYAK MERKEZİNDEKİ SOSYAL TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Asayiş Yayın: 26 Ocak 2016 - Salı - Güncelleme: 26.01.2016 16:03:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2940 okunma
Google News

Kütahya'nın Gediz İlçesi'ndeki Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nin sosyal tesislerinde yer alan prefabrik kafeteryada, gece ilk belirlemelere göre bacanın tutuşmasıyla yangın çıktı. Başta kafeterya olmak üzere bitişiğindeki soyunma alanları gibi kullanım alanlarına zarar veren yangın, maddi hasara yol açtı.

Yaklaşık 2 bin metre yükseklikte yer alan Muratdağı Termal Kayak Merkezi Sosyal Tesisleri'nde bu gece, ilk belirlemelere göre prefabrik kafeteryanın bacasının tutuşmasıyla yangın çıktı. Dün akşam tesis görevlilerinin bu merkezden, 1450 metrede yer alan Muratdağı Kaplıca Tesisleri'ne inmesinin ardından başlayan yangın, sabah fark edildi. Kafeterya ile bitişiğinde bulunan dört seyyar depo ile soyunma kabinleri olarak kullanılan dört konteynerin yanarak kül olduğu görüldü. Ayrıca 32 KW gücündeki jeneratör ile 50 kayak takımı yanarak kullanılmaz hale geldiği anlaşıldı. Kar yağışının olduğu bölgede yangın kendiliğinden söndü. Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Gediz Kaymakamı Avni Kula, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Uğur ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen yangın yerinde inceleme yaptı. Sadece kayak takımlarının maddi değerinin yaklaşık 60 bin lira olduğu belirtilirken, yapılacak inceleme sonrası hasarın boyutunun ortaya çıkacağı kaydedildi. Jandarma, yangınla ilgili soruşturma başlattı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.