Vali Vekili Mustafa Güney, iftar programına katıldı

Gündem Yayın: 18 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 18.08.2021 11:43:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
994 okunma
Google News

Kütahya Valisi Ali Çelik, Muharrem ayı dolayısıyla iftar verdi.

Alyans Düğün Salonundaki etkinliğe Vali Vekili Mustafa Güney, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Vali Yardımcısı Aydın Börü, Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Toğan ile yönetim kurulu üyeleri, bazı daire müdürleri, STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. 

Davetlilere Vali Ali Çelik’in selamını ileten Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Toğan, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Muharrem ayının birlik ve kardeşliğin pekişmesine vesile olmasını dileyen Vali Vekili Mustafa Güney, tutulan oruçların ve edilen ibadetlerin kabul olmasını diledi. 

Hazreti Hüseyin’in Yezid’e karşı verdiği haklı mücadelenin ve direnişinin örnek bir değer olduğunun altını çizen Güney, Hazreti Hüseyin'i anlamanın adaleti ve özgürlüğü anlamak olduğunu söyledi.

UNESCO’nun 2021 yılını Yunus Emre, Hacı Bektaş Veli ve Ahi Evran yılı ilan ettiğini hatırlatan Güney, “Adaleti, demokrasiyi, hoşgörüyü savunan değerlerimize sahip çıkmalıyız” dedi. 

Programda birer konuşma yapan CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.