Vali Toraman Kocayayla Bakımevini ziyaret etti

Gündem Yayın: 05 Ocak 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 05.01.2019 14:09:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1946 okunma
Google News

VALİ DR. ÖMER TORAMAN, KOCAYAYLA BAKIMEVİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya'nın Domaniç ilçesi Kocayayla mevkisinde yer alan Karayolları 145. Şube Şefliğine bağlı Kocayayla Karayolları Bakımevi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Vali Dr. Ömer Toraman'a, Domaniç Kaymakamı Hasan Raşit Taşkın, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ile Karayolları 145.Şube Şefi İsmail Aydaşgil eşlik etti.

 

Bin 500 rakımlı Kocayayla Geçiti'nde bulunan Kocayayla Karayolları Bakımevi'ni ziyaret eden Vali Dr. Ömer Toraman; alınan tedbirler, yürütülen çalışmalar, iş makineleri ve araç gereçler hakkında 145.Şube Şefi İsmail Aydaşgil'den bilgiler aldı. 

145.Şube Şefi İsmail Aydaşgil; 1 adet rotatif, 1 adet greyder, 1 adet hidromek greyder, 2 adet 20 ton kapasiteli Unimog kar bıçaklı ve tuz sericili kamyon olmak üzere toplamda 6 araç ve 12 personelle Kasım ayından Mart ayı sonuna dek hizmet verdiklerini söyledi. 

Aydaşgil, Kocayayla Bakımevi'nden 12 km., bakımevinden Tahtaköprü'ye 13. km olmak üzere toplam 25 km. dağ yolu ile Tunçbilek - Domaniç mevkisinde 24 saat karla mücadele çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydetti. 

Ziyareti esnasında personelle de görüşen Vali Dr. Ömer Toraman özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, kolaylıklar diledi. 

Vali Dr. Ömer Toraman Kocayayla Karayolları Bakımevi ziyaretinin ardından Kocayayla Geçiti'nde sürdürülen karla mücadele çalışmalarını da yerinde inceleyip, yetkililerden bilgiler aldı. 

Kocayayla ile Topuk Yaylası Tabiat Parkı'nı da gezen Vali Dr. Ömer Toraman, Domaniç'in tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle Kütahya'nın önemli zenginliklerinden biri olduğunu kaydetti. 

Vali Dr. Ömer Toraman, Hayme Ana Türbesi'ni ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.