Vali Toraman'dan İnceleme Ziyaretleri

Gündem Yayın: 09 Aralık 2018 - Pazar - Güncelleme: 09.12.2018 20:27:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1981 okunma
Google News


Vali Dr. Ömer Toraman, Olgunlaşma Enstitüsü ile il merkezinde hizmet veren bazı kütüphaneleri ziyaret etti, Maden ve Arkeoloji Müzesi inşaatında incelemelerde bulundu.
 
Vali Dr. Ömer Toraman ilk ziyaretini Kütahya Olgunlaşma Enstitüsüne gerçekleştirdi. Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Hatice Gören tarafından karşılanan Vali Dr. Ömer Toraman, çalışmalar hakkında bilgiler aldı, eserleri inceledi.
 
Vali Dr. Ömer Toraman, daha sonra Kütahyalı çocuk edebiyatı yazarı Gülten Dayıoğlu adına Kütahya Belediyesinin katkılarıyla kurulan Gülten Dayıoğlu Çocuk Kütüphanesi ile Kütahya Belediyesi Mustafa Hakkı Yeşil Kütüphanesi’ni ziyaret etti, kütüphanedeki özel arşivler ve yazma eserler hakkında Kütüphane Sorumlusu Emine Gedik ile Araştırmacı – Yazar Mustafa Kalyon ve Araştırmacı – Yazar Ali Günhan’dan bilgiler aldı.
 


Vali Dr. Ömer Toraman, son olarak Kütahya Otogarı karşısında hizmete başlayacak olan Maden ve Arkeoloji Müzesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.
 
Vali Dr. Ömer Toraman’a İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ile Müze Müdürü Metin Türktüzün eşlik etti.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.