VALİ ŞERİF YILMAZ TALHA BORA ÖGE’NİN KONUĞU OLDU

Gündem Yayın: 23 Mayıs 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 23.05.2016 17:12:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3481 okunma
Google News

VALİ ŞERİF YILMAZ TALHA BORA ÖGE’NİN KONUĞU OLDU

Haber : Kütahya Valilik Basın Halkla İlişkiler


Radyo 7’nin sevilen programcısı Talha Bora Öge Kütahya’da dinleyicileriyle buluştu. Sevgi Yolu’nda canlı yayın mobil aracıyla gerçekleştirilen programda Vali Şerif Yılmaz ile Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ünlü şair ve radyo programcısı Talha Bora Öge’nin konuğu oldu.
 
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “Kütahya’mız kadim bir şehir. 7 bin yıllık geçmişiyle kültürün, çininin, termalin, sanatın başkentinde Radyo 7’yi ağırlamaktan mutluluk duyduk” şeklinde konuştu.

Kütahya’nın tanıtımına sağladıkları katkıdan dolayı Talha Bora Öge’ye ve ekibine teşekkür eden Vali Şerif Yılmaz, “Kütahya’da sabahtan bu yana yaptığınız yayınla ilimizin tanıtımına vesile oldunuz, teşekkür ediyorum. Kuruluşun ve kurtuluşun kenti Kütahya’da, ecdadın vatan yaptığı topraklarda o ecdadın torunlarının misafirperverliğiyle ağırlanmaktasınız” diye konuştu.

Talha Bora Öge’nin “Normal şartlarda bizler sizi makamında ziyaret etmeliyiz, ancak siz ilin Valisi olarak bizi ziyaret ettiniz, görüyoruz ki makamdan ziyade sahada koşturuyorsunuz” sözü üzerine Vali Yılmaz, “Bizler sadece koltukta ve makamda oturmak için göreve talip olmadık. İnsanlarımıza hizmet ediyor, işinde gücünde, kederinde mutluluğunda yanında olmaya çalışıyoruz. Tüm bunları sağladığımız takdirde mutlu olabiliyoruz, bunu gerçekleştirmek adına çalışıyoruz” dedi.

Program sonrası Vali Şerif Yılmaz ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na teşekkür eden Talha Bora Öge, günün anısına “Allah Aşkına Dua Et” adli kitabını imzalayarak hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.