VALİ ŞERİF YILMAZ İLK ORUCUNU HUZUREVİ SAKİNLERİYLE AÇTI

Yaşam Yayın: 07 Haziran 2016 - Salı - Güncelleme: 07.06.2016 09:34:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3383 okunma
Google News

VALİ ŞERİF YILMAZ İLK ORUCUNU HUZUREVİ SAKİNLERİYLE AÇTI
Vali Şerif Yılmaz huzurevinde kalan vatandaşların iftar sofrasına konuk oldu, ilk orucunu huzurevi sakinleri ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi'nde kalan çocuklarla birlikte açtı. 

Vali Şerif Yılmaz iftar programında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi'nde kalan çocuklar ile bir araya geldi.

Huzurevinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Şerif Yılmaz ile eşi Hilal Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve eşi, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören,  İl Jandarma Komutanı Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur ve eşi, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, ile bazı daire müdürleri katıldı. 

İftar yemeğinin ardından konuşan Vali Şerif Yılmaz huzurevi sakinlerinden helallik istedi. Biz büyük bir aileyiz diyen Vali Yılmaz, “Ramazan ayınız mübarek olsun. İlk iftarımızı sizlerle birlikte yapalım istedim, bugün sizlerle aynı sofraya oturmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadım. Bayramda aranızda olamayacağım, şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta Kütahya’dan ayrılacağım, görevime Burdur’da devam edeceğim. Hepinize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler diliyorum. İnşallah bu güzellikler, sağladığımız birliktelik daim olur. Sizlerin yanında kendimizi evimizde, ailemizin yanında htik, öyle düşündük. Küçüğümüzle, büyüğümüzle büyük bir aileyiz. Hakkınızı helal edin, benden yana bir hak varsa helal olsun. Güzel hizmetler yapıldı her zaman takibini yaptım, inşallah kesintisiz de devam eder. Hem yavrularımıza, hem büyüklerimize Devletin sıcaklığını htirmek tek gayemizdi ve daima bu gaye doğrultusunda çalıştık.  Ailemizin beraberliğini, huzurunu hep birlikte sağlayalım” şeklinde konuştu.

İftarda masaları tek tek dolaşarak yaşlılarla ve çocuklarla yakından ilgilenen Vali Şerif Yılmaz, Ramazan ayının manevi atmosferinde yaşlılar ve çocuklarla bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. 

Programda huzurevi sakinlerinden Fatma Kuru, Vali Şerif Yılmaz’a dakikalarca sarılıp her zaman yanlarında olduğu ve desteklerini htirdiği için teşekkür etti.

Yaşlıların ve çocukların sevgi seliyle karşılanan Vali Şerif Yılmaz iftar programının ardından huzurevi sakinleri ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.