VALİ ŞERİF YILMAZ’A ‘POLİS HAFTASI’ ZİYARETİ

Gündem Yayın: 06 Nisan 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 06.04.2016 17:14:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2640 okunma
Google News


Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Kütahya İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz ve beraberindeki emniyet personeli, Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, “Emniyet Teşkilatı olarak emirleriniz ve talimatlarınız doğrultusunda hizmet veriyoruz. Mazlumun, haklının yanında olmaya, adaletli davranmaya çalışıyoruz.  Devletimizin bize verdiği yetkileri düzgün kullanmak hem mesleğimizin, hem dinimizin hem de insanlığımızın gereği. Her zaman arkamızda durdunuz, her zaman destekçimiz oldunuz. Teşkilatım adına şükranlarımı sunuyor, bağlılığımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yılmaz, “Cumhuriyet 93, Emniyet Teşkilatı 171 yaşında. İsim değişse dahi kurum değişmiyor. Devlette devamlılık esastır. Vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak Devletin asli görevi. Polislik zor, meşakkatli bir meslek ama bir o kadar da şerefli. Aslolan vatandaşa güven duyacağı, huzur bulacağı hizmeti kurallar içerisinde sunmak. Ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde terörle mücadele kapsamında özveriyle çalışıyor evlatlarımız, arkadaşlarımız. Birlik ve beraberliğimiz için hiçbir güvenlik ayrımı yapmayız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceği ve bekası için görev yapmak, bu uğurda gazi ve şehit olmak herkese nasip olmaz. Kütahya’daki huzur ve güven ortamının sağlanması için 7/24 görev yapan tüm polislerimize teşekkür ediyorum.  İlimizdeki huzur ortamının ülkemizin tüm illerinde olmasını diliyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.