VALİ NAYİR İBRAHİM SOYER İLE MUHARREM CİN’İ KABUL ETTİ

Gündem Yayın: 04 Mart 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 04.03.2017 11:43:35
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4398 okunma
Google News

VALİ NAYİR İBRAHİM SOYER İLE MUHARREM CİN’İ KABUL ETTİ

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Anadolu Ajansı (AA) Kütahya Büro Sorumlusu Muharrem Cin’i makamında kabul etti.

Ziyarette Anadolu Ajansı Kütahya Büro Sorumlusu Muharrem Cin, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e Anadolu Ajansı'nın zengin haber ve fotoğraf arşivinden faydalanarak hazırladığı 2016 Yıllığını hediye etti.

AA'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Muharrem Cin, tarafsız ve doğru haberleri en seri şekilde halka sunma gayretinde olduklarını söyledi.

AA'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, hazırlanan yıllığın tarihe ışık tutacağını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Nayir, "Anadolu Ajansımızın her yıl çıkarmış olduğu yıllık, bir hafızanın ürünü olarak gelecek yıllarda da yaşanan olayların en güzel en çarpıcı örnekleriyle kütüphanelerimizde başvuru kaynağı olarak kullanılabilecek bir eser olarak kıymet ifade ediyor.  Her sene çarpıcı fotoğraflarla belki diğer yıllarda açıp baktığımızda yaşadığımız olayların buradaki görüntüleriyle bizim kendi hafızamızı tazeleyeceğimiz, bazen sevineceğimiz, bazen üzüleceğimiz olayların yer aldığı görüntüler bizim için çok önemli. Ayrıca bu bir kamu hizmetidir. Üzerinden vakit geçtiğinde bazı hadiselerin öneminde bir kayıp oluyor. Halbuki o fotoğraflar yaşanan olayların gerçekliğini bize daha net bir şekilde ifade eden görüntüleri birlikte vermiş oluyor" diye konuştu.

Zengin haber ve görsel materyallerden yararlanılarak oluşturulan yıllıkta, siyasetten sanata, ekonomiden spora, Türkiye ve dünyada 2016'da zihinlerde iz bırakan olaylar kronolojik bir aktarımla okuyucuya sunuluyor.

MEDYA ÇALIŞANLARI DERNEĞİ’NDEN VALİ NAYİR’E ZİYARET

Vali Ahmet Hamdi Nayir’in bir diğer ziyaretçisi ise Kütahya Medya Çalışanları Derneği Başkanı İbrahim Soyer ile Medya Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Cin oldu. 

Yakın zamanda yeni dernek binasında hizmet vermeye başlayacaklarını aktaran Soyer, “Kütahya’nın kalkınması noktasında üzerimize düşeni yapacak, her zaman aktif olarak görev alacağız. Dernek faaliyetlerimiz kapsamında konferans, panel, seminer, sergi gibi etkinlikler düzenleyecek, medya alanında projeler gerçekleştireceğiz” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Kütahya Medya Çalışanları Derneği’ne destek vermeye hazırız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.