VALİ NAYİR’DEN DUMLUPINAR İLE ALTINTAŞ İLÇELERİNE VEDA ZİYARETİ

Gündem Yayın: 05 Kasım 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 05.11.2018 11:26:58
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
1638 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN DUMLUPINAR İLE ALTINTAŞ İLÇELERİNE VEDA ZİYARETİ
Valiler Kararnamesiyle Sakarya Valiliğine atanan Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir veda ziyaretlerine Dumlupınar ile Altıntaş ilçeleriyle devam etti.
 
Vali Ahmet Hamdi Nayir ilk olarak Kütahya’nın Dumlupınar ilçesini ziyaret etti. Ziyarette Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu ile Dumlupınar ilçe protokolü hazır bulundu.
 
Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu’na görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, çalışmalarında başarılar diledi.
 
“FETÖ’YÜ TEMİZLEMEK İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETTİK”
 
2,5 yıl görev yaptığı Kütahya’da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, en zorlu sürecin tarihin en büyük ihaneti olan 15 Temmuz’da yaşandığını ancak Kütahya’da 15 Temmuz gecesi herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiğini söyledi. Vali Nayir, “Ankara, İstanbul gibi tankların sokaklara indiği, uçakların bombaladığı bir ortam bizim güzel Kütahya’mızda olmadı; ama bu yapının kılcal damarlarının temizlenmesi için de gerekli çalışmaları bütün kurum ve kuruluşlarla birlikte biz de yaptık. Bugünkü geldiğimiz nokta hamdolsun daha iyi bir nokta. Bu veda ziyaretimizde de arkadaşlarımızla yine bir araya gelip varsa birbirimize geçen hakkımız onları bir görüp konuşmak, hem de kaymakamımıza hayırlı olsun demek için geldik” dedi.
 
“DUMLUPINAR ŞEHİTLER DİYARI”
 
Dumlupınar’ın Kurtuluş Savaşı’ndaki rolüne değinen ve Türkiye’de adını duyuran bir ilçe olduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Dumlupınar ilçemiz bizim nüfusuyla kıyaslamadığımız, değerli bir ilçemiz. Dumlupınar’ın şehitler diyarı olduğunu bildiğimiz için yaşayan insan sayısı kadar toprak altındaki değerlerimiz, kıymetlerimiz, varlıklarımız önemli. 2 ilçemizin bu yönü ağır basıyor. Birisi Osmanlı’nın kuruluşunda Domaniç ilçemiz, diğeri de varlık, yokluk mücadelesi verdiğimiz Kurtuluş Savaşı’ndaki Dumlupınar ilçemiz. Bunlar bizim kültürel, manevi değerlerimizi yaşatan, yalnızca Kütahya’da değil ülke genelinde adını duyuran ilçelerimiz. Dolayısıyla buradaki arkadaşlarımız da görev yaparken bu şuurla yapmışlardır. Verdikleri hizmetleri de şehitlere layık olmak, onların uğruna can verdikleri değerleri yüceltmek, bu toprakların daha verimli hale gelmesi, geleceğe daha güvenli bakacak nesil yetiştirecek imkanları sağlamamız gerektiği düşüncesiyle hareket etmişlerdir” şeklinde konuştu.
Vali Ahmet Hamdi Nayir daha sonra vedalaşmak üzere Altıntaş ilçesine gitti.
 
Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu’na görevinde başarılar dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir daha sonra protokolle bir araya gelerek vedalaştı.
 
Veda ziyaretinde Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut ile ilçe protokol üyeleri hazır bulundu.
 
“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK”
 
Kütahya’da tüm hizmetlerin birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü, kurum ve kuruluşlar arası uyumun etkin hizmette önemli olduğuna dikkat çeken Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Kütahya kamu hizmetleri için rahat bir bölge. Altyapı imkanlarıyla güzel bir yer, emniyet ve asayişiyle düzgün bir yer. 2,5 yıl içerisinde kamu kurum ve kuruluşları içerisinde güzel bir birlik ve beraberlik olduğunu gördüm. Adli kuruluşlarımız, askeri kuruluşlarımız, üniversitelerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz uyum içerisinde çalışıyorlar. Bu da hizmetlerin daha etkin ve süratli olmasında önemli bir yer tutuyor. Ben bütün ilçelerimden yakın ilgi ve destek gördüm, yürüttüğümüz çalışmalara herkes katkı verdi. İnsanımızın ihtiyacının giderilmesinde bu birlik ve beraberliği görmüş olduk. Buna da ihtiyaç vardı. 15 Temmuz sonrası bu birlik ve beraberliğimiz çok önemliydi. İnşallah bu birlik ve beraberlik böyle gider” dedi.
 
“ALTINTAŞ GELECEĞİ PARLAK BİR İLÇE”
 
Altıntaş ilçemiz de çok sık geldiğimiz ilçelerimizden biriydi. Altıntaş önü açık, geleceği parlak bir ilçe. İnşallah daha güzel şeylere kavuşacak diye tahmin ediyoruz. Ümit veren gelişmeler var. Zafer Havalimanı’nın burada olması önemli bir olay. Hemen yanında OSB’nin kuruluyor olması, şehir merkezine yakınlığı, yollar üstü olması yine güzel bir hadise. İlçemizin birlik ve beraberliği de iyi. Dolayısıyla ümitsiz olacak hiçbir şeyimiz yok. İnşallah bunlar bir ümit olarak kalmaz en yakın zamanda bir ürün olur. Hatrımızda uyumlu, geçimli, ümit var eden bir Altıntaş olarak yer edecek. İnşallah sizden gelen güzel haberler de bizleri Sakarya’da da olsak sevindirecek.
 
Ziyaretlerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür eden ilçe kaymakam ve belediye başkanları Vali Ahmet Hamdi Nayir ile uyum içerisinde çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirip, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.