VALİ NAYİR 9. EGE İLLERİ TANITIM GÜNLERİNDE STANTLARI GEZDİ

Kültür Yayın: 13 Kasım 2016 - Pazar - Güncelleme: 13.11.2016 21:24:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5108 okunma
Google News


Egem Platformu tarafından düzenlenen 9. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri başladı.

Muğla Valiliği ev sahipliğinde 9. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde kapılarını açtı.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Ege Bölgesinin tarım, turizm, sanayi ve ticaret potansiyeli ile tarih, kültür, doğal kaynaklar, el sanatları yönünden zenginliğinin tanıtılması amaçlanan Ege İlleri 9. Tanıtım Günleri ve Etkinliklerinde açılan Kütahya'nın geleneksel ürünlerinin sergilendiği stantları gezdi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir’e, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ile Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Ankara Şube Başkanı Nuri Uygun eşlik etti.

Ankara Kültür Merkezi’nde 10 Kasım’da açılışı gerçekleştirilen ve 4 gün sürecek “ Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri “ ile Ege İllerinin kültürlerini Türkiye’ye tanıtmak, iller arasındaki birlik ve dayanışmayı sağlamak, bölgenin kültürel, turistik, sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlaması ve yine Kütahya’nın kültür, turizm, yöresel el sanatları ile mutfak kültürü tanıtımının sağlanması hedefleniyor.

10-13 Kasım 2016 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezinde açık kalacak olan Ege İlleri tanıtım günleri etkinliklerinde; Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak İli olmak üzere 8 Ege ilinin tanıtımı amacıyla hazırlanan yöresel etkinlikler düzenlenecek.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.