VALİ DR. ÖMER TORAMAN’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Gündem Yayın: 20 Kasım 2018 - Salı - Güncelleme: 20.11.2018 17:39:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2288 okunma
Google News

VALİ DR. ÖMER TORAMAN’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Ankara saldırısında şehit olan Mehmet Emre Çakar ile Şırnak'ın Beytüşşebap bölgesinde teröristlerce düzenlenen mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hasan Büber’in ailelerini ziyaret etti.
 
İlk olarak Şehit Mehmet Emre Çakar’ın Kütahya’nın Domaniç ilçesinde yaşayan annesi Gülcan, babası Hikmet ile kardeşi Şeyma Çakar’la bir araya gelen Vali Dr. Ömer Toraman’a Domaniç Kaymakamı Hasan Raşit Taşkın ile ilçe protokolü eşlik etti.
 
Vali Dr. Ömer Toraman daha sonra beraberinde Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Ali Özden ile birlikte Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Büber’in Tavşanlı’da yaşayan annesi Melihat, babası Ahmet ile kardeşi Burak Büber’i evlerinde ziyaret etti.
 
Aileyle bir süre görüşen Vali Dr. Ömer Toraman, Jandarma Uzman Çavuş Hasan Büber’in kabrini de ziyaret ederek dua etti.

 

 
“ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİSİNİZ”
 
Şehitlerin emanet olarak bıraktıkları ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirten Vali Dr. Ömer Toraman, “Fırsat buldukça şehitlerimizin ailelerini ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz. Amacımız devletimizin ve milletimizin yanınızda olduğunu htirmek. Bu yüzden bu ziyaretleri önemsiyorum. Vatana canını feda eden evlatlar yetiştirmişsiniz. Sizler, şehitlerimizin bizlere emanetlerisiniz. Emanete sahip çıkmamız lazım. Ziyaretlerimizin esas gayesi bu. Cenabıhakk cümle şehitlerimize rahmet eylesin” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.