Vali Dr. Ömer Toraman’dan Afad Ve Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

Gündem Yayın: 14 Aralık 2018 - Cuma - Güncelleme: 14.12.2018 12:34:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2005 okunma
Google News


Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleri kapsamında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Vakıflar Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
 
İlk ziyaretini AFAD’a gerçekleştiren Vali Dr. Ömer Toraman, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun ile şube müdürleri tarafından karşılandı.

 


 
Hizmet binasını gezerek Afet Yönetim ve Karar Destek Sistemi ile araç parkında incelemelerde bulunan Vali Dr. Ömer Toraman, afetlere yönelik alınan tedbirler, araç gereç ve teçhizatlar ile AFAD tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.
 
AFAD’ın ardından Vakıflar Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Dr. Ömer Toraman, Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın ile şube müdürleri tarafından karşılandı.
 
Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın, faaliyetleri ve devam eden restorasyon çalışmaları hakkında Vali Dr. Ömer Toraman’a bilgiler verdi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.