Vali Çelik, MS hastası kadını evinde ziyaret etti

Gündem Yayın: 04 Aralık 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 04.12.2021 12:25:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
934 okunma
Google News

 Kütahya Vali Ali Çelik, hane ziyaretleri kapsamında MS hastası Ömriye Demir'i evinde ziyaret etti.

Demir ile bir süre sohbet eden Vali Çelik, Kütahya'da 2021 yılında 20 kuruma "Erişilebilirlik Belgesi" verildiğini ifade etti.

Çelik, "72 kurumumuz erişilebilirlik belgesi aldı. Herkes için erişilebilirlik anlayışıyla çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğü şehrimizin Türkiye'nin ilk 10 ili arasında yer alması mutluluk verici. Daha iyisi için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Biz hep birlikte güçlüyüz. Sorunlara ve çözümlere hep birlikte eğilirsek engelli bireylerimizin yaşadığı, karşılaştığı zorlukları ortadan kaldırabiliriz" diye konuştu.

Vali Çelik, Ömriye Demir'in akülü araba ihtiyacının karşılanacağı sözünü verdi.

Ziyarette, Kütahya Multipl Skleroz (MS) Epilepsi ile Yaşam Derneği Başkanı Münevver Altın, Vali Çelik'e dernek üyelerinin yaptığı ve üzerinde Arapça vav harfinin olduğu keçe tablo hediye etti.

Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Fatma Uz'un da hazır bulundu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.