Vali Ali Çelik’ten Ziyaret

Gündem Yayın: 27 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.08.2020 13:51:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1199 okunma
Google News

Kütahya Valisi Ali Çelik, Büyük Taarruz’un 98. yıl dönümünde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesini ziyaret etti. 

Vali Ali Çelik; Dernek Başkanı Asım Okat, eşi Ayşe Okat, Başkan Yardımcısı Hüseyin Efe, yönetim kurulu üyeleri Adnan Süngü ile Necati Aydın tarafından karşılandı. 

Başkan Okat ile yönetim kurulu üyelerinin taleplerini dinleyen Vali Çelik, kendisine iletilen taleplerin çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi ve konuların bizzat takipçisi olacağını söyledi. 

“BİNAYA RUH VERMİŞSİNİZ”

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından hazırlanan, içerisinde şehit ve gazilerin bilgilerinin kristallere işlenmiş halinin sergilendiği “Şehit ve Gazi Müzesi”ni de ziyaret eden Vali Çelik, “Şehit ve gazilerimizi çok güzel tasvir etmiş, hayatımızın bir parçası haline getirmişsiniz. Binaya ruh vermişsiniz. Güzel bir örnek teşkil eden müzenin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

“1. DÜNYA SAVAŞI ŞEHİTLERİ MÜZESİ’NDE SONA GELİNDİ”

Vali Çelik’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Asım Okat, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği bünyesinde oluşturulacak 1. Dünya Savaşı Müzesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Okat, “3 bin 800 şehidimizin kimliği tespit edildi. Şehitlerimizin isimlerini hem müzemizde sergileyecek hem de dijitale taşıyacağız” dedi. 

“RABBİM, BAŞIMIZI EĞDİRMESİN”

Bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, “Rabbim, çıktığımız yolda vatana, millete hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin; şehitlerimize, gazilerimize bizi utandırmasın, başımızı eğdirmesin” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.