Vali Ali Çelik’ten görev yerleri değişen mülki idare amirlerine veda yemeği

Gündem Yayın: 03 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 03.09.2021 09:38:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
995 okunma
Google News
Vali Ali Çelik, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Simav Kaymakamlığından Ankara/Yenimahalle Kaymakamlığına atanan Türker Çağatay Halim, Dumlupınar’dan Diyarbakır'ın Hazro ilçesine Kayyum Kaymakam olarak atanan Salih Sak ile Hisarcık’tan Dumlupınar Kaymakamlığına atanan Buğra Karadağ onuruna veda yemeği düzenledi.

Programa; Vali Ali Çelik ile eşi Nezihe Çelik’in yanı sıra Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Halil İbrahim Ertekin, Aydın Börü ile eşi Nurgül Börü, ilçe kaymakamları ve eşleri, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ve İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç katıldı. 

Görev yerleri değişen kaymakamlara yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Vali Çelik, Kütahya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.