Vali Ali Çelik Tavşanlı'da denetimlerde bulundu

Gündem Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 18:17:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1468 okunma
Google News

Vali Ali Çelik Tavşanlı'da denetimlerde bulundu

 

 

GÖRÜNTÜLÜ 

Kamera : Tuna İşleyen / Seslendirme : Ceren Erten

 

Vali Ali Çelik, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde koronavirüsle mücadelede alınan tedbir ve kararların uygulanıp uygulanmadığını sahada denetledi. 

Tavşanlı ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek tedbirler hakkında bilgilendiren Vali Çelik; maske kullanma zorunluluğu, mesafe ve temizliğin salgınla mücadeledeki önemine dikkat çekti. 

Kovid-19 mücadelesinde herkese önemli sorumluluklar düştüğünü belirten Vali Çelik, tedbirlere riayet edilmesini istedi.  

 

 

İlçenin işlek cadde ve sokaklarını da gezen Vali Çelik, hem bilgilendirdi hem de maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıttı. Maskenin kullanımı hakkında vatandaşları bilgilendiren Vali Çelik, tedbirlere uymanın en önemli vatandaşlık görevlerinden biri olduğunu söyledi.

Tavşanlı’daki esnaf ve vatandaşların çoğunlukla kurallara uyduğunu, karşılaştığı manzaradan mutluluk  duyduğunu ifade eden Vali Çelik,  “Bu zorlu süreçte bizlere destek veren değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.