Vali Ali Çelik Dumlupınar'da idi

Gündem Yayın: 04 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.07.2020 11:24:55
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1063 okunma
Google News

Vali Ali Çelik Dumlupınar'da idi 

 

Kütahya Valisi Ali Çelik, kesin zaferle sonuçlanan Kurtuluş Savaşı’nın en önemli noktalarından biri olan Kütahya’nın Dumlupınar ilçesindeydi.

 

Vali Çelik; Kurtuluş Savaşı’na ait çeşitli silahlar, kılıçlar, fotoğraflar, belgeler, araç ve gereçlerin sergilendiği Dumlupınar Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni ziyaret etti.

Müzede incelemelerde bulunarak bilgiler alan Vali Çelik’e Kütahya Vali Yardımcısı Dumlupınar Kaymakam Vekili Halil İbrahim Ertekin, Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç eşlik etti.

“KURTULUŞUN TOPRAKLARINA HİZMETİ BORÇ BİLİYORUZ”

Vali Çelik, “Kurtuluşun topraklarına hizmeti borç bilmek, elinden gelenin en iyisini yapmak bizlere yüklenen en büyük sorumluluk. Bu sorumluluğu gece gündüz çalışarak yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Vali Çelik, Dumlupınar Kaymakamlığını da ziyaret ederek ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı. 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.