Vali Ali Çelik: Ilıca, Kütahya’mızın markası

Turizm Yayın: 08 Temmuz 2022 - Cuma - Güncelleme: 08.07.2022 15:08:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1066 okunma
Google News

Kütahya Belediyesince Ilıca'da yapım ve tadilatları tamamlanan hasulhas, aqua park, su kuyuları Vali Ali Çelik ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın katılımıyla düzenlenen törende vatandaşın hizmetine sunuldu. 

VALİ ALİ ÇELİK: YAPMAK ÇOK ÖNEMLİ AMA YAŞATMAK DAHA ÖNEMLİ

Ilıca’nın Kütahya’nın marka yerlerden biri olduğunu belirterek yapılan tesislerin Ilıca’yı hak ettiği görünüme kavuşması için önemli bir çalışma olduğunu kaydeden Vali Ali Çelik, “Ilıca marka yerlerden biri. Hem Kütahya’da hem de bölgesinde Eskişehir başta olmak üzere İstanbul’a uzanan bir ünü var. Özellikle Ilıca'nın kendi geçmişi ve geleceğini kucaklaması açısından Belediyemizin göstermiş olacağı ilgi çok önemliydi. Sağ olsun Belediye Başkanımız ve ekibi buraya hak ettiği değerin kazandırılması için yıpranan, eskiyen ve yeniden kurgulanması gereken alanların modern mimariyle, modern tesisler şeklinde kazandırılması için bir çabanın içinde. Yapmak çok önemli ama yaşatmak daha önemli. Bizlere de, sizlere de düşen bu alanları korumak. İnşallah açılacak tesislerin sürdürülebilir bir şekilde hizmet kalitesi artarak devam eder. 

“KÜTAHYA’MIZIN DEĞERİNİ ARTIRACAK HER MÜCADELEDE DESTEKÇİYİZ”

Ilıca’da su sıkıntısının ortadan kaldırıldığını kaydeden Vali Çelik, “Belediyemiz kendi imkânlarını sonuna kadar kullanarak Ilıca'nın, Kütahya’mıza katmış olduğu değerin artarak devam etmesi için büyük bir mücadelenin içinde. Bizler de valilik, bakanlıklar olarak bu mücadelelerinde her zaman yanındayız. Destek vermeye çalışıyoruz” dedi.

Tesisin hayırlı olmasını dileyen Vali Çelik, “Ilıca'yı, Yoncalı'yı, Kütahya'yı hak ettiği yerlerin daha da ötesine taşımak ve ülkemiz genelinde bilinirliğinin artırılması için bir gayret var. Umarım bu gayret artarak devam eder. Ben emeği geçen başta Belediye Başkanımızın şahsında tüm belediye çalışanlarına şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN ALİM IŞIK: ILICA PROJELERİMİZ 2023’TE TAMAMLANACAK

Ilıca’da planlanan ve yapımı süren projelerin 2023 yılında tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “2023 yılında eski kadınlar hamamını ve mağarayı açacağız, bu vadiyi bize yakışan şekilde yeniden ele alacağız” dedi.

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ, HERKESİN EMEĞİ VAR”

Kültür ve Turizm Bakanlığımız, Tarım ve Orman Bakanlığımız, Sayın Valimiz, diğer ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımızın hepsinin emeği var burada. Ben herkese teşekkür ediyorum. Sayın Valimizin başkanlığında, uyum içinde çalışan bir kadromuz var. Allah aynı uyum içinde birçok hizmeti şehrimize kazandırmayı nasip etsin” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından açılış yapılarak tesisler gezildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.