VALİ AHMET HAMDİ NAYİR YETİMLERLE İFTAR YAPTI

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 31.05.2018 10:44:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2046 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR YETİMLERLE İFTAR YAPTI
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şubesi tarafından “Dünya Yetim Günü” sebebiyle düzenlenen iftar programının bu yıl 4.’sü gerçekleştirildi. 

Kütahya Belediyesi iş birliğiyle Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı ile eşi Gülten Nazlı, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun eşi Aysel Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, STK Temsilcileri, yetimler ve aileleri katıldı.

İftar boyunca yetimlerle yakından ilgilenen Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir çocuklarla ve aileleriyle sohbet etti, istek ve arzularını dinledi.

İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, Dünya Yetim Günü sebebiyle Türkiye’nin her ilinde, Dünya’nın değişik ülkelerinde yetimlerle birlikte iftar yapıldığını söyledi. Yenipazar, “Allah’a dua ediyoruz inşallah bundan sonra da bu iftarları gerçekleştirmeyi bizlere nasip eder. Rabbim iyilik hareketimizi, mücadelemizi artırsın ve tüm dünyaya yaysın” dedi.

Programda çocuklara Osmanlı geleneği olan “diş kirası” adı altında keselerde harçlıklar verildi. İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, diş kirası geleneğini Kütahya'da 4 yıldır sürdürdüklerini ve bu geleneği yaşatma gayretinde olduklarını söyledi.

İftar programı Vali Ahmet Hamdi Nayir ile protokol üyelerinin çocuklar için hazırlanan hediyeleri takdim etmesinin ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.