VALİ AHMET HAMDİ NAYİR LİNYİT ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİ KABUL ETTİ

Gündem Yayın: 26 Nisan 2018 - Perşembe - Güncelleme: 26.04.2018 18:56:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2895 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR LİNYİT ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİ KABUL ETTİ
Kütahya Linyit Ortaokulu öğrencileri 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında “Cep Telefonlarının Gençlerin Çevreyle Olan İletişimine Etkisi” projesi kapsamında yaptıkları anket sonuçlarını paylaşmak üzere Vali Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti. 

Linyit Ortaokulu Müdürü Mustafa Topuz nezaretinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler Eren Cebe, İsmail Eray Genç ile Ahmet Hasan Uğur proje ve anket sonuçları hakkında Vali Ahmet Hamdi Nayir’e bilgiler verdi.
 
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek öğrencileri tebrik eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Alkol ve kumar gibi bağımlılıklar insan hayatını olumsuz etkiliyordu şimdi teknoloji bağımlılığı da insan hayatını olumsuz etkileyebilecek hususlardan biri oldu. Her ne kadar adına sosyal medya diyorsak da sosyalleşmeyi azalttığına dair kanaatim var. Sosyalleşme arkadaş gruplarıyla, spor çevresiyle, kitap çevresiyle olur. Bir hat üzerinden birileriyle konuşmanın yeterli bir sosyalleşme olmadığını düşünüyorum. Teknolojiden uzak durmak mümkün değil ama ölçüsünde kullanacağız. Günümüzün önemli bir saatini götüren bir uğraş içinde olmamamız lazım. Önemli bir konuya parmak basmışsınız ama yalnızca tespit değil bunun tedavisine de ait bir çalışma gerekiyor. Bizi zararlı alışkanlıktan nasıl uzak tutabilecek, daha fazla arkadaş grupları oluşturarak belki belli zamanlarda telefonu komple kapatıp bir kenara koyup arkadaşlarımızla paylaşımımızın zevkine varacağımız bir ortam lazım” diye konuştu. 

Ziyaret, Vali Ahmet Hamdi Nayir’in öğrencilerin telefon bağımlılığı konulu anket sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.