VALİ AHMET HAMDİ NAYİR “İŞİTME ENGELLİLER ŞAMPİYONLUK MAÇI”NI İZLEDİ

Spor Yayın: 21 Mayıs 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 21.05.2018 15:48:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2421 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR “İŞİTME ENGELLİLER ŞAMPİYONLUK MAÇI”NI İZLEDİ
Kütahya İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, kendi evinde ağırladığı Denizli Pamukkale İşitme Engelliler Spor Kulübünü kendi evinde yenerek 1. Lige yükseldi.

2. Lig İşitme Engelliler Futbol Müsabakaları C Grubunda yer alan Kütahya İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, Mustafa Asım Alkış Stadında karşılaştığı Denizli Pamukkale İşitme Engelliler Spor Kulübünü 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. 

Kütahya İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımının rakibini 2-0 yendiği maçı Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Başkan Yardımcısı İsmail Tek, Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile taraftarlar izledi.

Şampiyonluk maçının ardından Kütahya İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı sporcularının kupa ve madalyaları Vali Ahmet Hamdi Nayir ile protokol üyeleri tarafından verildi. 

Sporcuları tebrik eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Hiçbir engele takılmadan spora vakit ayırdığınız, Kütahyamızı en iyi şekilde temsil ettiğiniz ve bugünkü maçta şampiyon olarak bir üst lige çıktığınız için sizi tebrik ediyorum. İnanıyorum ki aynı başarıyı bir üst ligde de gösterecek, yine Kütahyamızın yüz akı olacaksınız. Bu başarı, sizlerin ve ailelerinizin başarısı olarak çok kıymetli bir başarı” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.