VALİ AHMET HAMDİ NAYİR HEMŞEHRİ DERNEKLERİNİN TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ

Gündem Yayın: 04 Nisan 2017 - Salı - Güncelleme: 04.04.2017 10:29:05
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
2852 okunma
Google News


Bursa Kütahyalılar Derneği Başkanı Beyhan Gündüz ve dernek üyeleri ile Bursa Erzincanlılar Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Tahsin Yıldız ve dernek üyeleri Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Vali Nayir’in makamında gerçekleşen ziyarette Kütahya hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Hemşehri derneklerinin kendi illerini tanıtma konusunda önemli fonksiyonlara sahip olduğunu ifade eden Vali Nayir, “Hemşehri ilişkilerinin ve dayanışmanın ön planda tutulduğu bu derneklerimiz, ilin kültürel değerlerini yaşatma, bireylerin sıkıntılarına çözüm arama ve yeni nesle atalarını tanıtma noktasında önemli işlevlere sahip. Birlik ve beraberliği esas alarak faaliyetlerde bulunan, farklılıkları bir zenginlik olarak görüp ayrıştırmayan, ilin kültürel değerlerini gelecek nesillere aktarabilme gayretinde olan hemşehri derneklerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Nayir nezaketlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.