VALİ AHMET HAMDİ NAYİR HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Gündem Yayın: 21 Aralık 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 21.12.2016 09:56:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3000 okunma
Google News


Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir istek, şikayet, önerileri dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla vatandaşla bir araya geldi. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında, Vahid Paşa Yazma Eser Kütüphanesi’nde düzenlenen buluşmaya İl Emniyet Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü, Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü, Balıklı, Mecidiye, Maltepe, Hamidiye, Gazi Kemal, Pirler, Saray, Müderris, Ali Paşa ve Börekçiler mahallelerinde görev yapan muhtarlar ile vatandaşlar katıldı. 

“EKSİKLERİMİZ VARSA BİRLİKTE GÖRELİM”

Halk buluşmalarındaki gayenin sorunlara birlikte çözüm aramak olduğunu dile getiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Valiliğimiz merkezi hizmetlerin yürütülmesinden sorumlu. Emniyet -  asayişten, eğitimden, kültür ve sağlıktan sosyal yardımlaşmaya kadar değişik alanlarda hizmet veriyoruz. Başta benim olmak üzere bütün il idare şube başkanlarının kapısı herkese açık, vatandaşlarımız görüşmek istediğinde gelip görüşebiliyor. Ancak bugünkü buluşmamızın değişik bir manası var. Halkımızla buluşarak yapılması gerekenleri görüşmek, yapılanları birlikte değerlendirmek için yaptığımız bir çalışma bu. Yürüttüğümüz hizmetlerin, yapmış olduğumuz çalışmaların halk nezdinde nasıl anlaşıldığının bizim için bir önemi var. Bazen çok faydalı şeyler yaparız, vatandaş bundan haberdar olmayabilir, vatandaşımız haberdar olsun diye hizmetin veriliş şeklini değiştirmeliyiz. Bazen yaptığımızı zannettiğimiz iş vatandaşa ulaşmamış olur, o konudaki eksiğimizi giderir, vatandaşın hissedeceği şekilde çalışmaları yapmaya gayret ederiz. Kamu olarak, merkezi yönetim olarak neler yapıyoruz? Yapmış olduğumuz çalışmaların sizlere yansıması ne? Eksikliğini duyduğunuz hususlar nelerse sizlere burada söz vererek bu konuları birlikte paylaşma düşüncesindeyiz” dedi.

“SİZLER İÇİN GÖREVDEYİZ”

Devletin halk için var olduğunu ifade eden Vali Nayir, “Biz, üzerinde yaşadığımız bu toprakların kıymetini biliyoruz. Köklü tarihe sahip bu topraklarda insanlık için gerekli olan bir sürü felsefe de yerleşmiş. Şeyh Edebali’nin en büyük felsefesi olan, “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın” felsefesinin birer temsilcileri olarak, görev yaptığımız yerde sizler için var olduğumuzu, sizler için görevli olduğumuzu bilerek bir araya gelmenin zevkini, neşesini birlikte paylaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, vatandaşların istek ve şikayetlerinin dinlenerek çözüm aranacağı ‘Halkla Buluşma’ toplantıların her ay gerçekleştirileceğini söyledi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir’in konuşmasının ardından kurum yetkilileri kendilerini tanıtarak, kurumlarının çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Vatandaşların ve muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Vali Nayir sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.