VALİ AHMET HAMDİ NAYİR: HALKIN YARARI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Gündem Yayın: 24 Haziran 2016 - Cuma - Güncelleme: 24.06.2016 21:56:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3028 okunma
Google News


DSİ Eskişehir 3. Bölge Müdürü Hayrettin Baysal, DSİ 34. Şube Müdürü Emre Moralıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Tamer Yiğit, Sgk İl Müdürü İsmail Sayar, Kültür Turizm İl Müdürü Zülkarni Yeldemez, İl Halk Sağlığı Müdür Vekili Ali Güvey, Çalışma ve İŞKUR İl müdürü Feyzullah Eren Türkmen, İl Defterdarı Ömer Faruk İnel, PTT İl Başmüdürü Ufuk Evirgen, AFAD İl Müdürü Ali Artun, Göç İdaresi İl Müdürü İsmail Fatih Tüzen, 2. OSB Bölge Müdür vekili Halil Kocagöz ve Mühendis Hasan Göksel Ilgaz, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Nayir, il müdürlerinden kurumları ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kamu kurumlarının halkın yararı için hizmet verdiğini ifade eden Vali Nayir vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için birlikte çalışacaklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.