VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET GÜNÜ” ZİYARETİ

Sağlık Yayın: 10 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 10.05.2018 19:48:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6487 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET GÜNÜ” ZİYARETİ
10 Mayıs “Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü” etkinlikleri kapsamında Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Sağlık Müdürü İsmail Zehir, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Erkan Gaygısız ile Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mehmet Ertan Akça’yı kabul etti.

Kabullerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür eden İl Sağlık Müdürü İsmail Zehir, Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü etkinlikleri hakkında bilgiler verdi. 

Farkındalık oluşturmak ve halkı harekete teşvik etmek amacıyla kurum personellerinin Yaşam Parkında gerçekleştireceği yürüyüşün ardından tüm gün “Sağlık İçin Hareket Et” yazılı tişört ve eşofmanlarıyla hizmet vereceğini belirten İsmail Zehir kurum otoparkının da vatandaşın yürümesi için kapattıklarını kaydetti. 

İl Sağlık Müdürü İsmail Zehir, ziyarette Vali Ahmet Hamdi Nayir’e “Sağlık İçin Hareket Et” yazılı tişört takdim etti. 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Sağlık Müdürü İsmail Zehir ile personelini çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi. 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.