VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN YENİ YIL MESAJI

Gündem Yayın: 02 Ocak 2018 - Salı - Güncelleme: 02.01.2018 08:47:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2413 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN YENİ YIL MESAJI
Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2018 yılının  ülkemiz, dünyamız ve tüm insanlık için güzelliklerin yaşanacağı bir zaman dilimi olmasını dileğinde bulundu.
 
Vali Nayir, mesajında şunları ifade etti: "Acısıyla tatlısıyla 2017 yılını bitirirken, geleceğe ait umutlarımızı kaybetmeden 2018 yılında daha iyi bir dünya, daha iyi bir Türkiye ve daha iyi bir Kütahya beklentimizi sürdürüyoruz. Her ne kadar bir çok yerde devam etmekte olan savaş, terör, şiddet, açlık ve yoksulluk varsa da; bizlerin özlemi sevgi, barış, refah ve hoşgörünün hakim olduğu bir dünyadır. Yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kütahyalı hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni umutlarla karşıladığımız 2018 yılının ülkemiz, dünyamız ve tüm insanlık için güzelliklerin yaşanacağı bir zaman dilimi olmasını dilerim."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.