VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN VALİ MUSTAFA TUTULMAZ’A ZİYARET

Gündem Yayın: 22 Eylül 2017 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2017 17:17:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2280 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN VALİ MUSTAFA TUTULMAZ’A ZİYARET
Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliğinin (FRİGKÜM) Encümen toplantısına katılmak üzere Afyonkarahisar’a giden Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Vali Nayir’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Tutulmaz, nazik ziyaretlerinden dolayı Kütahya Valisi Nayir’e teşekkür etti. 

Birbirine yakın komşu olan Kütahya ve Afyonkarahisar arasında birçok ortak özellik olduğunu ifade eden Vali Tutulmaz, bölgenin gelişimine ve ilerlemesine ön ayak olan Zafer Kalkınma Ajansı ile tanıtım ve turizm konusunda faaliyetlerini sürdüren Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliğinin birçok konuda ortak çalışmalar yürüttüklerini, bu çalışmaların her iki ilin kalkınmasına ve tanıtımına önemli katkılar sağlayacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Sohbet havasında geçen ziyarette Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, günün anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.