VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN CUMHURİYET İLKOKULU’NA ZİYARET

Gündem Yayın: 15 Aralık 2016 - Perşembe - Güncelleme: 15.12.2016 12:14:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3846 okunma
Google News


Vali Ahmet Hamdi Nayir, okul ziyaretleri kapsamında Kütahya Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret etti. 

Okul müdürü Hasan Doğan ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir’e, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger eşlik etti.

Okul ve öğrenciler hakkında bilgiler alan Vali Ahmet Hamdi Nayir ilk olarak anasınıfını ziyaret etti.  Anasınıfı öğrencileri Vali Ahmet Hamdi Nayir’i hep bir ağızdan ‘hoş geldiniz’ diyerek karşıladı. 

Ziyarette öğrenciler öğrendikleri şarkıları söyledi, Vali Nayir ve beraberindekiler de onları dinledi. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Nayir eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Nayir daha sonra ile 1/A sınıfı öğrencilerinin matematik dersine katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Vali Nayir, matematiğin hayatımızdaki yeri ve önemi hakkında bilgiler verdi. 

Öğretmenlerle de istişarede bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Zor ve şerefli bir göreviniz var. İnşallah herkes severek yapıyor ve karşılığını görüyordur. İşte başarılı olmanın ilk şartı o işi severek yapmak. Sevilen her iş başarı, başarı da beraberinde mutluluk getirir. Görevin önemlisi, önemsizi diye bir ayrımı ben tanımıyorum. Önemli olan faydalı olmak ve insanımıza hizmet etmek. Devlet olarak imkanlarımız ölçüsünde okullarımızı da iyileştirmeye çalışıyoruz. En son yaşanan depremlerden sonra bina güvenliğimiz ön plana çıktı. O eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. İl olarak iyi bir noktadayız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.