VALİ AHMET HAMDİ NAYİR'DEN ARTWİN ZİYARETİ

Ekonomi Yayın: 23 Haziran 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 23.06.2018 13:16:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2356 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR'DEN ARTWİN ZİYARETİ
Vali Ahmet Hamdi Nayir, üretimi yerinde görmek, iş dünyasının istek ve arzularını birinci ağızdan dinleyip varsa sorunlara çözüm bulmak amacıyla her hafta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında 2006 yılında Kırdar Grup bünyesinde kurulan  Artwin PVC Profil ve Pencere Fabrikasını ziyaret eti.

Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kırdar, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tuncer Kırdar ile Genel Müdür Turgay Kırdar tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, üretim aşamalarını yerinde gördü, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Personele de kolaylıklar dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir fabrikayla birlikte showroomda da incelemelerde bulundu.

50 kişinin istihdam edildiği fabrikada üretimin yüzde 30'unu  ihraç ettiklerini, yüzde 70'inin ise TOKİ projelerinde kullanıldığını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kırdar, yıllık 12 bin ton profil, 6 bin ton destek sacı, 1 milyon 200 bin mtül bitmiş pencere ve 450 bin m2 ısıcam üretim kapasitesi ile dünyanın 22 ülkesine ihracaat yaptıklarını kaydetti.

Kütahya ekonomisine katkılarından dolayı Kırdar Gruba teşekkür eden Vali Ahmet Hamdi Nayir,  her zaman yanlarında yer aldıklarını ve taleplerini imkanlar dahilinde yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.