VAİLLANT MAVİ AKIM İFTAR DAVETİ

VAİLLANT MAVİ AKIM İFTAR DAVETİ

Gündem Yayın: 05 Ağustos 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2013 17:05:36
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
7355 okunma
Google News

VAİLLANT MAVİ AKIM İFTAR DAVETİ

 

Vaillant Mavi Akım tarafından müşterilerine ve Tavşanlı’da bulunan çalışanlarına iftar programı düzenledi.

Levent Düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programına Vaillant Bölge sorumlusu Kemal Sezer, Vaillant Mavi Akım Doğalgaz Sanayi Ticaret Limited Şirket Ortağı Mehmet Ali Özkaya ve çok sayıda Vaillant Doğalgaz kullanıcısı katıldı.

İftar sonrası konuşma yapan Mehmet Ali Özkaya ; “ Davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Kütahya’da Doğalgaz adı anılmadan biz, bu konuda çok ciddi ve hızlı bir oluşum içerisine girdik ve hedefimizi sektörün bir numarası olmak için çalıştık. Organize olduk, yol haritamızı çizdik, öyle bir marka olmalıyız ki hizmet verdiğimiz müşterilerimiz bizi yolda gördüklerinde bize teşekkür etmeli. Kaliteyi , konforu ve hizmeti bir arada tutan markayı araştırdık. Bir süre yaptığımız araştırmalar sonunda bunun Vaillant olacağı görüşüne vardık. 2003 yılında kuruluşumuzu sağladık. O yıldan bu günlere liderliğimizi sürdürmekteyiz. 2007 yılında Emet ilçesinde hizmet vermeye başladık. Çok ciddi kalite ve müşteri memnuniyeti ödülleri aldık. 2011 -2012 yıllarında,  Kütahya’da Hilton Otelinin altında Burger King , Kahve Diyarı ve simit sarayını getirerek restoran anlamında da Kütahya’da iyi bir seviyede hizmet anlayışını getirdik. 2013 yılında da Tavşanlı ile buluştuk. Grubumuzda şu an 100’e yakın çalışan var. Sizlerin de duası ile en iyi hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Vaillant Bölge sorumlusu Kemal Sezer ise Vaillant’ın tarihi gelişimini ve hizmetlerini sinevizyon eşliğinde anlattı. Gece sonunda davetlilere hediyeler takdim edildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.