Uzmanlar Bağımlılık Ölçümü Yaparak Bilgilendirdi

TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ UZMANLARI BELEDİYE PERSONELİNİN SİGARA KONUSUNDA BAĞIMLILIK DEĞERLERİNİ ÖLÇEREK BİLGİLENDİRME YAPTI. SAĞLIK BAKANLIĞI’NIN SİGARAYLA MÜCADELESİNDEKİ KARARLILIĞIN ARTARAK DEVAM EDECEĞİ BİLDİRİLDİ

Sağlık Yayın: 22 Şubat 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 22.02.2017 14:58:13
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
6744 okunma
Google News

Uzmanlar Bağımlılık Ölçümü Yaparak Bilgilendirdi
 

Tavşanlı Belediye personeli yıl içerisinde periyodik aralıklarla gerçekleştirilen sağlık taramalarından sonra bu kez de sigara konusunda bilgilendirildi. Tavşanlı Toplum Sağlığı Merkezi uzmanları Leyla Gül ve Nuran Acar tüm personelin bağımlılık ölçümünü yaparak nikotin değerlerini tespit etti ve bazı tavsiyelerde bulundu.

Son yıllarda Sağlık Bakanlığı’nın sigarayla mücadele konusunda çok önemli kararlar aldığını hatırlatan uzmanlar kanser taramaları hususunda da bilgiler paylaştı. Toplum Sağlığı Merkezi’nin kamu kurumlarındaki bu çalışması devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.