UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Asayiş Yayın: 17 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.10.2019 16:03:57
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
3812 okunma
Google News

Vatandaşların huzur ve güvenliğini bir ortamda yaşamasını temin etmek, kamu düzenini sağlamak için  suç ve suçlularla mücadelesine devam ediyor. Tavşanlı Emniyet Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde süphelenmiş oldukları iki araç durdurularak yapılan aramalarda araç içerisinde ve şahısların üzerinde toplam 5 gr Bonzai ve 3,5 gr tetanfetamin diye tabir edilen uyuşturuu madde ele geçirilmiş olup, şahısların sorgulanmasının ardından adli mercilere sevk edilerek haklarında gerekli yasal işlem başlatılmıştır.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada uyuşturucuya geçit vermeyeceklerini çalışmalarına hız kesmeden kararlılıkla ve aralıksız devam edeceklerini bildirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.